PSO LADDER

WAT WIJ DOEN?

Bekijk hier onze MVO-jaaroverzichten >

Het doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie aan werk te helpen. Bij Nibag doen wij dit op verschillende manieren. Zo hebben wij goede contacten met scholen, het UWV, leger des Heils, gemeenten en sociale werkplaatsen. Hierdoor proberen wij iedereen een passende werkplek te bieden: van statushouders en mensen van de sociale werkplaats tot starters op de arbeidsmarkt of mensen die een al een langere tijd een WW-uitkering hebben. Waar nodig, kunnen wij zorgen voor ondersteuning in taalontwikkeling, of bijvoorbeeld een aangepaste werkplek. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding op de werkvloer, waarbij wij geen onderscheid maken tussen collega's.

INCLUSIVITEIT

Aangenaam werken voor iedereen. Daar staan wij voor. Daarom bieden wij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Zo werkte Haider, gevlucht uit Syriƫ bij Nibag. "Bij Nibag heb ik de kans gekregen om als AutoCAD tekenaar aan de slag te gaan. Naast een fijne werkplek leer ik hier ook veel over de normen en waarden in Nederland."

PARTNER VAN AANTWERK!

Wij zijn sinds kort partner van AANtWERK! Daarmee proberen wij invulling te geven aan inclusief werken en ons gedachtegoed daarbij. We vinden het belangrijk om iedereen een kans te geven in onze organisatie. Samen met 160 andere bedrijven in Noordoost-Brabant staan voor hiervoor en willen we regionaal impact maken. Gezamenlijk sociaal en succesvol ondernemen!