ALLROUND TECHNISCH MEDEWERKER


Uren: 36 uur


Opleiding: mbo elektrotechniek / werktuigbouwkunde


Locatie: Enschede

Voor onze opdrachtgever Liberein, een grote zorginstelling in Enschede zoeken wij een Allround Technisch Medewerker.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Het team Vastgoed en Techniek (V&T) bestaat uit een aantal leuke en vakbekwame collega's dat technisch correctieve werkzaamheden en eerstelijns service uitvoert bij én voor onze cliënten. Daarnaast stellen zij in samenwerking met externe partijen het meerjaren onderhoudsplan (MJOP) op en voeren zij dat plan vervolgens ook uit.

Kortom, het team V&T is verantwoordelijk voor het onderhouden van het vastgoed en alle techniek binnen Liberein. Voor dit veelzijdige team zijn wij op zoek naar een Allround Technisch Medewerker, voor 36 uur per week.

WAT GA JE DOEN?

Als Allround Technisch Medewerker zorg je ervoor dat de gebouwen en terreinen van Liberein goed onderhouden zijn. Onze cliënten en onze medewerkers kunnen zo op een prettige en veilige manier wonen en werken. Je voert preventief en correctief technisch onderhoud uit aan terreinen, gebouwen, verblijf- en algemene ruimten, inventaris en apparatuur. In je werk heb je veel contact met cliënten en medewerkers. Daarom vinden wij het belangrijk dat je over goede sociale vaardigheden beschikt voor een respectvolle omgang met hen. De werkzaamheden voer je veelal zelfstandig uit en bij meer complexere storingen schakel je volgens protocol externe deskundigen in. Daarnaast zorg je ervoor dat de uitbestede werkzaamheden correct worden uitgevoerd.

WAT BRENG JE MEE?

• Je bent in het bezit van het diploma mbo niveau 3 elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde.
• Je hebt ruime praktijkervaring en je zorgt dat je kennis op peil blijft;
• Je toont initiatief en bent vindingrijk bij het oplossen van storingen;
• Je kunt zelfstandig, ordelijk en systematisch werken;
• Je bent oplettend en houdt rekening met veiligheidsaspecten.

WAT BIEDEN WE?

• Een dienstverband voor de duur van een jaar met uitzicht op vast;
• Beloning volgens CAO VVT (FWG schaal 35) maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring;
• Structurele eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement;
• Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Solliciteer direct >

MEER WETEN?

Wil je meer weten of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze HR recruiter.

Mariska Drenth
06 10 31 63 95
m.drenth@nibag.nl

Solliciteer direct >

PROFESSIONALS

Aangenaam, wij zijn Nibag Professionals. Wij zijn een aparte werkmaatschappij van Nibag Groep en richten ons op de tijdelijke, flexibele of vaste invulling van personeel, zowel bij de klanten van Nibag Groep als bij andere diverse opdrachtgevers in het publieke en sociale domein.Wij houden ons bezig met bemiddeling. Dit doen wij voor externe partijen/klanten, maar ook nemen wij een stukje interne werving voor de Nibag Groep op ons. Onze externe klanten bieden wij diverse personele oplossingen aan op maat.

Lees meer >