STAGIAIR RECRUITMENT EN HR (INTERN)


Uren: 24-40 uur


Opleiding: mbo + of hbo


Locatie: Hengelo

WIE ZOEKEN WIJ?

Binnen Nibag Professionals zijn wij op zoek naar een stagiair die graag de wereld van arbeidsbemiddeling, recruitment, HR en commercie wil ontdekken.
Wij zoeken een stagiair die het leuk vindt om creatief mee te denken en zich vast wil bijten in het recruitmentproces. Vind jij het leuk om net even anders te denken dan de standaardprocedures en met een creatieve oplossing te komen? Ben je niet bang om de telefoon op te nemen en contact te hebben met onze kandidaten en klanten? En lijkt het jou leuk om binnen een organisatie van circa 70 medewerkers te komen werken mét als lunch op de vrijdag snackbar, gezellige vrijdagmiddagborrel plus regelmatig bedrijfsuitjes? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou.

WENSEN

• studerende aan een relevante mbo + of hbo opleiding;
• flexibel inzetbaar en open staan voor nieuwe uitdagingen;
• minimaal 24-32-40 uur per week parttime of fulltime stage lopen;
• écht meewerken en meedraaien binnen de dagelijkse werkzaamheden (i.p.v. alleen maar koffie halen en kopiëren ;) ).

OVER ONS

Aangenaam, wij zijn Nibag Professionals. Wij zijn een aparte werkmaatschappij van Nibag Groep en richten ons op de tijdelijke, flexibele of vaste invulling van personeel. Dit doen wij zowel bij de klanten van Nibag Groep als bij diverse andere opdrachtgevers in het publieke en sociale domein.

Wij bieden verschillende personele oplossingen aan op maat. Hierbij kijken wij naar de wensen en behoeften van onze klanten en komen zo tot een passende vorm van dienstverlening. Dit kan uitzenden, bemiddelen of detacheren van personeel zijn. In dit laatste geval kunnen wij ook acteren als Interim (HR-)manager en diverse P&O-taken overnemen, zoals het begeleiden en voeren van de functionerings- en voortgangsgesprekken.

ONZE KRACHT: PERSOONLIJKE AANDACHT

Onze kracht is dat wij een betrokken en ervaren team zijn met een persoonlijke aanpak. Dit wordt bevestigd door onze manier van werken. Het kan voorkomen dat een kandidaat misschien niet (geheel) voldoet aan de opleidingseisen, maar wel het inzicht, de competenties en de werkervaring heeft om de functie aan te kunnen. Daar kom je alleen achter als je met elkaar in gesprek gaat. Daarom spreken wij iedere kandidaat die bij ons solliciteert persoonlijk. Hierbij kijken wij verder dan alleen het cv en onderzoeken de mogelijkheden.

Solliciteer direct >

MEER WETEN?

Wil je meer weten of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze HR recruiter.

Mariska Drenth
06 10 31 63 95
m.drenth@nibag.nl

Solliciteer direct >

PROFESSIONALS

Aangenaam, wij zijn Nibag Professionals. Wij zijn een aparte werkmaatschappij van Nibag Groep en richten ons op de tijdelijke, flexibele of vaste invulling van personeel, zowel bij de klanten van Nibag Groep als bij andere diverse opdrachtgevers in het publieke en sociale domein.Wij houden ons bezig met bemiddeling. Dit doen wij voor externe partijen/klanten, maar ook nemen wij een stukje interne werving voor de Nibag Groep op ons. Onze externe klanten bieden wij diverse personele oplossingen aan op maat.

Lees meer >