VACATURE INSPECTEUR ENERGIE


Locatie: regio Veenendaal, Hengelo, Oss óf Heel (1)


Uren: 32-40

Opleiding: bouwkunde of installatietechniek en in het bezit van een EP-W certificaat of bereid deze te halen

(1) Wij proberen klant en collega zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. Je bent dus zo vaak mogelijk werkzaam in de regio van jouw vestiging.

BEN JIJ ONZE NIEUWE INSPECTEUR ENERGIE?

Aan het begin van je inspectiedag stap je in je (Nibag) auto om de woningen in de regio waar je werkzaam bent te inspecteren. Je controleert nog een keer de planning om te kijken of er nog bijzonderheden zijn. Vervolgens ga je aan de slag en verzamel je de benodigde informatie. Tenslotte werk je de administratie bij en zet je de inspectiedata over naar de software. Dit kan aan het einde van je werkdag, maar ook tijdens je kantoordag. Of je nu fulltime wilt inspecteren of ook een dag op kantoor werkzaam wilt zijn: beide is mogelijk. Samen met jou bepalen we aan de hand van interesses en competenties hoe jouw werkweek er uitziet.

JIJ...

  • hebt een bouwkundige/installatietechnische achtergrond of hier interesse in;
  • bent bereid een EP-W certificaat te behalen op kosten van Nibag. Heb jij al een EP-W certificaat, dan zien wij je sollicitatie graag in onze mailbox verschijnen;
  • bent handig met werken op tablets of met apps;
  • werkt nauwkeurig, zodat jouw inspectiedata duidelijk ingevoerd kan worden voor het bepalen van het energielabel;
  • hebt je autorijbewijs en bent graag onderweg.

Herkent je in de volgende competenties/vaardigheden:
* Resultaatgericht en voldoende snelheid van werken;
* Analytisch (hoofd- van bijzaken kunnen scheiden);
* Rekenkundig vermogen en ruimtelijk inzicht;
* Computervaardig: handig met het werken op tablets of met apps;
* Flexibel.

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

We leveren relevante kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid, energie, geluid, veiligheid en onderhoud. Voor utiliteitsgebouwen, woningen en monumenten.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

Lees meer over ons >

WAT JE KUNT VERWACHTEN ALS INSPECTEUR ENERGIE

Nibag is een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel. Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling/ winstdelingsregeling en gezellige activiteiten) vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarbij krijg je van ons alle middelen die je nodig hebt om een inspectie uit te kunnen voeren (denk aan telefoon, leaseauto etc.).

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met beide vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname persoonlijkheidsanalyse

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!