EVEN VOORSTELLEN:

15 september 2022

De afgelopen maanden hebben wij weer veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Hoog tijd om die ook aan jullie voor te stellen!

ROBIN SUE GUILLOT

Mijn naam ik Robin Sue, maar noem me vooral gewoon Robin. Na in Borne te zijn opgegroeid en nog her en der in Hengelo te hebben gewoond, woon ik nu alweer een hele tijd in Enschede. Ik woon daar samen met mijn man en onze twee hondjes in een oude jaren dertig woning waar nog heel veel aan moet gebeuren. Gelukkig is de keuken tenminste bruikbaar, want koken is voor mij een belangrijk onderdeel van een 'aangenaam leven'. Inmiddels is klussen (zo goed en zo kwaad als het gaat) ook één van mijn hobby's geworden. Dat is maar goed ook in een huis waar nog genoeg te doen is. 'Aangenaam wonen' is voor mij dus een proces waar ik stapje voor stapje naartoe werk. Gelukkig geniet ik ervan als dingen nog niet af zijn of nog niet helemaal optimaal zijn, want dan kan ik mij daarin vastbijten. Dat past goed bij wie ik ben. Daarom ben ik hartstikke blij dat ik dit nu mag gaan vertalen in mijn (aangename) werkzaamheden bij Nibag met betrekking tot de informatiebeveiliging. Wie weet zul je hierover binnenkort nog iets voorbij zien komen.

THOMAS AKKERMANS

Mijn naam is Thomas Akkermans. Ik ben op het moment nog druk bezig met studeren aan Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Hier volg ik de opleiding bouwkunde, waar ik inmiddels alweer bezig ben met mijn 3e leerjaar. Nibag is voor mij niet geheel onbekend, omdat ik al eerder werkzaamheden binnen Nibag heb verricht. Zo ben ik in juli 2020 begonnen met de werkzaamheden voor het vereenvoudigt energielabel voor woningen. Nadat deze werkzaamheden stopten, heb ik de overstap gemaakt naar werkzaamheden voor de NEN 2580. Doordat ik aan het begin van mijn 3e jaar een halfjaar op stage moest, waren de werkzaamheden voor Nibag niet meer te combineren. Hierdoor ben ik een tijdje weggeweest. Ik heb altijd een goed gevoel gehad binnen Nibag en ben daarom ook blij om te kunnen zeggen dat ik vanaf 25 maart begonnen ben als projectmedewerker Energie! Ik kijk uit naar een leuke werktijd waarin ik veel nieuwe ervaringen op kan doen en kan leren.

PETER VAN DER HEIJDEN

Ik ben Peter van der Heijden en ben per 1 juli gestart bij Nibag als EP-W inspecteur/adviseur. Ik ben 39 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw Ellen en 2 zoons in Schaijk. In mijn vrije tijd doe ik aan diverse sporten (tennis, hardlopen, fietsen) en ben ik ook vaak te vinden bij de voetbalclub als leider van mijn zoon. Verder vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn gezin en borrel ik ook graag met vrienden. Als er dan nog tijd over is kijk ik een serie of film. Mijn carrière ben ik begonnen als onderofficier bij de Koninklijke Landmacht. Daarna heb ik gewerkt bij Vivisol waarbij ik patiënten voorzag van medische apparatuur in de thuissituatie. Na een periode waarin ik zoekende was naar een passende functie ben ik begin dit jaar de opleiding tot energie prestatie adviseur gaan volgen en heb deze succesvol afgerond. Inmiddels word ik ingewerkt en hoop ik snel de fijne kneepjes van het vak te leren.

ALEND SADIQ

Mijn naam is Alend Sadiq. Sinds 1 september ben ik in dienst bij Nibag als inspecteur energie. Ik heb de opleiding mbo 4 bouwkunde afgerond en ik zit momenteel in mij laatste jaar hbo-bouwkunde aan de hogeschool Rotterdam. De afgelopen drie jaar heb ik gewerkt bij een transportbedrijf bij de afdeling planning. Uiteindelijk heb ik gekozen om mij zelf meer te ontwikkelen en meer ervaring op te doen. Meer informatie over mijzelf: Ik ben 24 jaar en geboren in Kerkrade en woonachtig in Zoetermeer. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om activiteiten met vrienden te plannen. Ook ben ik een autoliefhebber en vind voetbalwedstrijden leuk om te kijken, en natuurlijk de formule 1.

GERWIN BOOT

Ik ben sinds gister begonnen bij Nibag als inspecteur energie. Na vier jaar bezig te zijn geweest als installatie-technicus ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging bij de Nibag. Bij deze zal ik mij even voorstellen. Ik ben Gerwin Boot, 29 jaar en woonachtig in Boven-Leeuwen samen met mijn vriendin Briennë en twee honden Zuko en Sansa (Duitse Herder en Kooikerhondje voor de mensen die benieuwd zijn). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om voor de hobby te sleutelen aan mijn hobbyauto, en natuurlijk hoort klussen er ook bij. Dus als een van jullie nog advies nodig hebben over een verbouwing installatietechnisch voel vrij om mij een mailtje te schieten. Ook doe ik nog veel wandelen in het buitengebied van Maas en Waal.

RYAN EHLEN

Mijn eerste dag bij Nibag zit erop. Vanaf 1 september ben ik jullie nieuwe collega in de functie van inspecteur energie. Mijn naam is Ryan Ehlen en ik ben 29 jaar. Mijn standplaats is voor de komende tijd de locatie in Oss en na de inwerkperiode zal Heel mijn standplaats worden. Ik woon in Sittard en ben de afgelopen jaren werkzaam geweest als constructeur. Tijdens deze periode ben ik het steeds belangrijker gaan vinden om mijn bijdrage te gaan leveren aan de huidige milieu- en energieproblematiek, iets wat ik niet kon doen in mijn vorige functie. Vandaar dat ik bij Nibag terecht ben gekomen en in mijn functie als inspecteur energie mijn bijdrage wil leveren aan de deze problematiek en zo onze leefomgeving wil helpen verbeteren. In mijn vrije tijd ga ik in de weekenden graag een stuk wandelen in de natuur en zet ik wel eens graag een serie op.

MARK NIJHOF

Donderdag 1 september ben ik begonnen bij Nibag als inspecteur energie en omdat jullie mij daarom in de toekomst vaker voorbij zullen zien komen wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mark Nijhof en ik ben 23 jaar oud. Sinds begin dit jaar woon ik samen met mijn vriendin in Hengelo, wat dan ook mijn hoofdlocatie zal worden bij Nibag. Voordat ik in Hengelo ging samenwonen, heb ik in Enschede gewoond waar ik de opleiding Integrale Veiligheidskunde heb gevolgd aan het Saxion. In juni 2021 ben ik afgestudeerd waarna ik nog een half jaar heb gewerkt bij Harry Menkehorst kwekerijen, het bijbaantje waar ik mijn gehele studietijd gewerkt heb. Vervolgens ben ik in februari van dit jaar gestart als CDD analist bij de ABN AMRO. Omdat deze baan niet goed aansloot bij mij, ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en vandaar ook mijn start bij Nibag als inspecteur energie. Verder over mijzelf. Ik ga in de weekenden als trouw supporter graag naar de voetbalwedstrijden van FC Twente. Daarnaast vindt ik het in mijn vrije tijd leuk om films te kijken, boeken te lezen, te sporten en ben ik veel te vinden bij mijn vrienden en/of vriendin voor verschillende leuke activiteiten zoals uiteten, een weekendje weg een festival of andere gezellige activiteiten.

BENIEUWD NAAR TEAM NIBAG?

Bekijk hier al onze medewerkers! Onderdeel uitmaken van Nibag? Bekijk dan onze vacatures.