ISO 14001

De ISO 14001 is een internationale norm voor milieu-managementsystemen en is gericht op het continu verbeteren van milieuprestaties en de bescherming van het milieu.

WAT WIJ DOEN

Bekijk hier onze MVO-jaaroverzichten >

Samen bouwen wij aan de toekomst. Onze CO2 voetprint verkleinen, is daar onderdeel van. Ons doel: CO2 neutraal in 2030! Wij maken hierin al stappen. Dit doen we onder andere door afval te reduceren en onze mobiliteit zo duurzaam mogelijk in te richten. Door wegwerpartikelen zoals papieren bekertjes en plastic boterhamzakjes te vervangen door een Dopper en broodtrommel zorgen we bijvoorbeeld voor minder afval onderweg en op kantoor. Ook door zo veel mogelijk digitaal te werken en bewust te printen dragen we bij aan de afvalreductie. Waar mogelijk kiezen wij voor elektrisch. Dat geldt niet alleen voor de auto's, maar ook voor de fietsen en zelfs de drone.

DUURZAME SAMENWERKINGEN

Om bewoners te stimuleren voor de inspecties thuis te blijven, hebben wij samen met Heimstaden een duurzaam bedankje in het leven geroepen. Rijden wij niet voor niets op en neer en zo besparen wij CO2-uitstoot. De bedankjes zelf waren ook milieuvriendelijk. Deze waren namelijk gemaakt van afval sinaasappelschillen.

WARME TRUIENDAG

Ook thuis willen wij onze medewerkers stimuleren om hun CO2 uitstoot te reduceren. Als bijdrage hebben wij iedereen daarom een Nibag hoodie gegeven. Zo blijven zij lekker warm én kan de verwarming een graadje naar beneden.