MVO JAAROVERZICHT 2020

MVO-VERKLARING BEHAALD!

Om te zien of we op de juiste manier invulling geven aan 'aangenaam werken, wonen & leven' is ons MVO-beleid getoetst. Met trots kunnen wij zeggen dat wij de MVO verklaring behaald hebben! Een eerste stap in het verdergaand laten beoordelen en certificeren van ons bedrijf.


Lees meer >

PSO CERTIFICERING

Aangenaam werken vinden wij belangrijk voor iedereen. Daarom willen wij al onze collega's een passende werkplek bieden. Dit jaar hebben daarom we Trede 3 op de PSO-Presentatieladder bereikt. Dat betekent dat we koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie.

Lees meer >

SEMINAR WONEN LIMBURG

Onze collega Daniëlle Gehring was als spreker uitgenodigd voor het PSO-webinar van Wonen Limburg. Een uitgelezen kans om bedrijven enthousiast te maken voor sociaal ondernemen. In het seminar deelde Daniëlle hoe Nibag aangenaam werken voor iedereen mogelijk probeert te maken. Hopelijk inspireert het meer organisaties!

Lees meer >

DUURZAAM BIER

Voor de Dag van de Duurzaamheid heeft Muilpeer voor ons een duurzaam bier gebrouwen. Dat hebben we (helaas) niet zelf opgedronken. Om duurzaamheid te stimuleren, ontvingen drie van onze duurzaamste klanten een bierpakket van ons. Intern ging degene met het duurzaamste idee naar huis met een 'Bokkige Brad'.

Lees meer >

AARDGASVRIJE WIJKEN

Samen met de gemeente Hengelo onderzochten we hoe we bestaande wijken aardgasvrij kunnen maken. Hiervoor voerden wij technische scans uit voor verschillende woningtypen. Daarna was er een voorlichtingsbijeenkomst. Wij waren hierbij aanwezig om vragen te beantwoorden en meer inzicht te krijgen in wat er leeft in de wijk.

Lees meer >

RELATIEGESCHENKEN KERST

Ook dit jaar hebben we MVO meegenomen in de relatiegeschenken voor onze klanten. De keus bestond uit een gerecyclede brievenbus wijn (CO2 besparing), een koeckebackers pakket gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (inclusief muts én extra muts gedoneerd aan het Leger des Heils), of een Think Green kerstboom stekje.