ENERGIE

We hebben allemaal energie nodig, maar hoe ga je daar zo effectief mogelijk mee om? Onze specifieke energiediensten zorgen ervoor dat je te veel betaalde kosten uit het verleden kunt terugvorderen middels onze Energiefactuurscan en leveren zij grip op je huidige energiekosten middels Energie inkoop, Energiefactuurmonitor en Slimme meterscan. Daarnaast adviseren we je om je energieverbruiken te verlagen (Verlichtingsscan, Energiehuishoudingsscan, Thermografie). Na realisatie van de door ons geadviseerde energiemaatregelen zie je direct resultaat in het Beheer Energiekosten: een proces waarin wij jou volledig kunnen ontzorgen. Je monitoring software, energiefacturen en energielabels liegen namelijk niet! Ook hoef je daardoor steeds minder energie in te kopen.

Wij werken voor een veelzijdigheid aan opdrachtgevers en projecten. Zo helpen wij gemeenten met het terugvorderen van energiekosten, kopen wij duurzame energie in voor institutionele beleggers en corporaties en geven wij zorginstellingen advies over het verlagen van hun energieverbruiken.

UITERAARD OOK VOOR ENERGIELABELING

Nibag is pionier op het gebied van energielabels. Begin deze eeuw liepen wij daarin al voorop en vandaag de dag zijn wij één van de marktleiders in Nederland. Wij werken in mooie projecten voor grote opdrachtgevers binnen onder andere de corporatiesector, rijksoverheid, gemeenten en institutionele beleggers. Zie daarvoor onze pagina Energieprestatie gebouwen voor alle diensten rondom de energieprestatie van gebouwen.

INTEGRAAL BEHEREN

Wij combineren de energiebesparende maatregelen graag met je Meerjaren Onderhoudsplan of we helpen je op weg met een meer beleidsmatig concept genaamd 'Duurzaamheidsroute'. Uiteraard maakt energie tevens onderdeel uit van 'Slim verduurzamen'.

KLANTREFERENTIE

Na een mooie samenwerking in 2019 gaat Nibag nog eens vier jaar aan de slag voor Wonen Limburg. Als onderdeel hiervan worden van 2020 tot en met 2023 ruim 15.000 woningen voorzien van actuele energielabels.

Wat wij precies gaan doen voor deze woningcorporatie? Dat lees je hier.

MEER WETEN?

Neem dan contact op met onze manager energie:

Nico Jans
06 29 58 16 16
n.jans@nibag.nl