ACTUEEL

MEDEWERKER AAN HET WOORD: REMCO MEEKES

28 november 2023

Remco is al ruim vijf jaar werkzaam bij Nibag. Na zijn studie Integrale Veiligheidskunde is hij bij ons aan de slag gegaan als adviseur-inspecteur. Nieuwgierig hoe Remco de verschillende disciplines afwisselt en combineert?

Lees meer >

GOUDEN GROEIER BOS VAN OSS

21 november 2023

Sinds kort zijn wij 'Gouden Groeier' van het Bos van Oss. Wat houdt dat precies in?

Lees hier meer >

EEN MOOIE SAMENWERKING MET BOT BOUW

14 november 2023

In 2022 werd collega's de mogelijkheid geboden om projecten te nomineren voor 'het Project van het Jaar 2022'. Eén van de genomineerden was een project van Bot Bouw.

Lees meer >

DUURZAAM WERKGEVERSCHAP

7 november 2023

Aangenaam werken vinden we bij Nibag belangrijk. Daarom hebben wij Duurzaam Werkgeverschap omarmd. Maar hoe doe je dat als werkgever dan precies? Christiane, onze P&O adviseur, vertelt graag meer hierover.

Lees meer >

AANGENAAM WELKOM NIEUWE COLLEGA'S

30 oktober 2023

In oktober zijn er weer een aantal nieuwe collega's begonnen bij Nibag. Abel, Thijs en Amber stellen zich graag aan je voor!Lees hier meer >

DEADLINES INFORMATIEPLICHT ENERGIEBESPARING EN EED KOMEN ERAAN

10 oktober 2023

Moet je als gebouweigenaar voldoen aan de informatieplicht Energiebesparing en/of de EED? Dan komen er binnenkort twee belangrijke deadlines aan.

Lees meer>

HAN BEDRIJVENMARKT

5 oktober 2023

Afgelopen woensdag waren onze collega's Lana en Demi op de bedrijvenmarkt voor bouwkunde studenten van de HAN te vinden. Het was weer een geslaagde dag!


Lees meer >

HALFJAARLIJKSE BIJEENKOMST SEPTEMBER

3 oktober 2023

Een paar weken geleden was het weer tijd voor de halfjaarlijkse bijeenkomst. Ook dit keer weer op een bijzonder locatie: de koepelgevangenis in Arnhem.

Lees meer >

AANGENAAM WELKOM NIEUWE COLLEGA'S

28 september 2023

De afgelopen maanden zijn er weer een paar nieuwe collega's begonnen bij Nibag. Florindo, Lotte, Sjoerd, Philip en Marco stellen zich graag aan je voor!


Lees hier meer >

GEMEENTE WINTERSWIJK

21 september 2023

Voor de gemeente Winterswijk worden de gebouwen en objecten geactualiseerd middels het uitvoeren van een herinspectie conform de conditiemeting NEN2767 met een achterliggende meerjarenonderhoudsplanning (MJOP).

Lees meer >

TROTS OP ONZE COLLEGA'S, VCA-CURSUS SUCCESVOL AFGEROND

12 september 2023

Vorige week dinsdag vond er weer een VCA-training plaats in Oss. Al onze deelnemende collega's hebben de training succesvol afgerond!

Lees hier meer >

ENERGIEZUINIGHEID VAN BOLWONINGEN IN DEN BOSCH

5 september 2023

Duurzame Dinsdag is een mooi moment op een bijzonder project in het zonnetje te zetten. Voor BrabantWonen hebben wij de Bolwoningen in Den Bosch geïnspecteerd.

Lees hier meer >

ILSE EN NIELS ALWEER 5 JAAR BIJ ONS IN DIENST!

4 september 2023

Tijd voor taart! Vandaag zijn Niels en Ilse alweer vijf jaar in dienst bij ons. En dat moest natuurlijk gevierd worden!Lees meer >

WIM 25 JAAR IN DIENST!

25 augustus 2023

Gisteren was het alweer 25 jaar geleden dan Nibag voor het eerst Nibag binnentrad. En dat is goed gevierd in Hengelo!Lees meer >

WEENER XL - PROJECT MET NIBAG TINTJE

31 juli 2023

Onlangs werd het nieuwbouwproject van Weener XL opgeleverd. Dit bijzondere project heeft een klein Nibag-tintje: de projectleiding is namelijk gedaan door Mark van Schijndel, die door Nibag Professionals is bemiddeld.

Lees meer >

NIBAG WEEKEND 2023!

28 juli 2023

Eens per jaar gaan we met z'n allen een weekend op pad. Dit jaar zijn wij voor het Nibag weekendje weg afgereisd naar het mooie Brabant. Hoe deze editie van het Nibag weekend verliep lees je hier!Lees meer >

WELKOM MATHIJS, NIKOLA EN ELKE!

18 juli 2023

Ook de afgelopen maand hebben wij weer een aantal nieuwe collega's mogen verwelkomen. Mathijs, Nikola en Elke stellen zich graag aan je voor.Lees meer >

ONZE EERSTE BLOWERDOORTESTS SUCCESVOL UITGEVOERD!

4 juli 2023

Begin mei heeft onze collega Rob Mensink blowerdoortesten uitgevoerd in drie woningen in Schaijk. Benieuwd wat dit is en hoe deze testen verliepen?

Lees meer >

DAVY EN ROY VIJF JAAR IN DIENST!

4 juli 2023

Deze maand zijn Roy en Davy alweer vijf jaar bij ons in dienst. Hoe wij dat gevierd hebben, lees je hier!
Lees meer >

DE EERSTE 150 DAGEN VAN... HANS

27 juni 2023

Onze collega Hans werkt sinds oktober als inspecteur/adviseur bij Nibag. Hij inspecteert 2 dagen per week. De overige 3 dagen is Hans op kantoor om de inspecties te verwerken. Hoe heeft hij de eerste 150 dagen bij Nibag ervaren?

Lees meer >

REMCO EN NIEK ZIJN VIJF JAAR BIJ ONS IN DIENST!

14 juni 2023

Deze maand zijn Remco en Niek alweer vijf jaar bij ons in dienst. Hoe wij dat gevierd hebben lees je hier!Lees meer >

TIJDENS JE STUDIE WERKEN BIJ NIBAG!

13 juni 2023

De afgelopen maanden hebben wij weer een aantal nieuwe studenten mogen verwelkomen in Oss. Merel, Mats en Emma stellen zich graag aan je voor!


Lees meer >

NIBAG PARTNER VAN AANTWERK

8 mei 2023

Bij Nibag vinden wij aangenaam werken voor al onze collega's belangrijk. Wij willen iedereen, met of zonder beperking, een passende werkplek bieden. Een logische stap was dan ook om ons aan te sluiten bij AANtWERK.

Lees meer >

INTERVIEW CLEMENS EN WONEN LIMBURG

25 april 2023

Wonen Limburg interviewde onlangs onze directeur Clemens van den Biggelaar over sociaal ondernemen. Hoe wij aangenaam werken voor al onze collega's mogelijk maken? Dat lees je hier.

Lees meer >

NIEUWE COLLEGA'S IN HENGELO

24 april 2023

De afgelopen maanden zijn er een aantal nieuwe collega's begonnen bij onze vestiging in Hengelo! Roy van Dijk en Bert-Jan Haarkamp stellen zich graag aan je voor!


Lees meer >

PROJECT VAN HET JAAR 2022

4 april 2023

Sinds dit jaar heeft Nibag er een nieuwe traditie bij: de verkiezing van het Project van het Jaar! Onze collega's konden hiervoor projecten aandragen. Benieuwd welk project gewonnen heeft? Je leest het hier!

Lees meer >

ONZE DIENSTLIJN ENERGIE TELT VIER NIEUWE COLLEGA'S

24 maart 2023

De afgelopen maanden heeft onze dienstlijn Energie weer vier nieuwe collega's mogen verwelkomen. Hoog tijd om hen ook aan jou voor te stellen! Welkom

Lees meer >

MEDEWERKER AAN HET WOORD: VINCENT VAN SUMMEREN

14 maart 2023

Vincent werkt als projectleider binnen onze afdeling Geluid. Ben je benieuwd wat Vincent precies doet en hoe aangenaam hij het werken bij Nibag vindt? Lees het interview met hem hier!

Lees meer >

EEN MOOIE SAMENWERKING MET WONENBREBURG!

24 februari 2023

De komende maanden zullen wij de handen ineen slaan met Breuers & Cobelens. Samen met hen zullen wij aan de slag gaan voor de sociale woningcorporatie WonenBreburg. Benieuwd wat wij gaan doen?


Lees meer >

WEER DRIE JUBILARISSEN: DEMI, SEMANUR EN ROLF!

20 februari 2023

Deze maand zijn er drie collega's die hun 5-jarig Nibag jubileum vieren. Hoe wij dat vieren, lees je hier!Lees meer >

HALFJAARLIJKSE BIJEENKOMST FEBRUARI 2023

17 februari 2023

Het was weer zo ver, de halfjaarlijkse bijeenkomst! Deze keer in het mooie Beekbergen. Benieuwd hoe deze dag eruit zag? Je leest het hier!Lees meer >

WWS EN ENERGIELABEL VAN INVLOED OP MAXIMUM HUUR

31 januari 2023

Om meer betaalbare huurwoningen te creëren, gaat de Rijksoverheid het Woningwaarderingstels inzetten. Daarom wordt de WWS gemoderniseerd.Lees meer >

ONS MILIEUMANAGEMENTSYSTEEM GECERTIFICEERD!

26 januari 2023

Trots mogen wij melden dat wij ISO 14001 gecertificeerd zijn.
Lees meer >

NIEUWE MOGELIJKHEID SUBSIDIEAANVRAAG GELUIDSANERING

24 januari 2023

Er komt een nieuwe mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor de voorbereiding van een saneringsproject.Lees hier meer >

ENERGIEBELASTING 2023: WAT GAAT ER VERANDEREN?

12 januari 2023

Ook dit jaar gaat er weer het een en ander veranderen op het gebied van energiebelastingen. Zo worden om duurzaam energieverbruik verder te stimuleren de energiebelastingen verhoogd. Wat is er nog meer gewijzigd?

Lees meer >