ACTUEEL

NIBAG PARTNER VAN AANTWERK

8 mei 2023

Bij Nibag vinden wij aangenaam werken voor al onze collega's belangrijk. Wij willen iedereen, met of zonder beperking, een passende werkplek bieden. Een logische stap was dan ook om ons aan te sluiten bij AANtWERK.

Lees meer >

INTERVIEW CLEMENS EN WONEN LIMBURG

25 april 2023

Wonen Limburg interviewde onlangs onze directeur Clemens van den Biggelaar over sociaal ondernemen. Hoe wij aangenaam werken voor al onze collega's mogelijk maken? Dat lees je hier.

Lees meer >

NIEUWE COLLEGA'S IN HENGELO

24 april 2023

De afgelopen maanden zijn er een aantal nieuwe collega's begonnen bij onze vestiging in Hengelo! Roy van Dijk en Bert-Jan Haarkamp stellen zich graag aan je voor!


Lees meer >

PROJECT VAN HET JAAR 2022

4 april 2023

Sinds dit jaar heeft Nibag er een nieuwe traditie bij: de verkiezing van het Project van het Jaar! Onze collega's konden hiervoor projecten aandragen. Benieuwd welk project gewonnen heeft? Je leest het hier!

Lees meer >

ONZE DIENSTLIJN ENERGIE TELT VIER NIEUWE COLLEGA'S

24 maart 2023

De afgelopen maanden heeft onze dienstlijn Energie weer vier nieuwe collega's mogen verwelkomen. Hoog tijd om hen ook aan jou voor te stellen! Welkom

Lees meer >

MEDEWERKER AAN HET WOORD: VINCENT VAN SUMMEREN

14 maart 2023

Vincent werkt als projectleider binnen onze afdeling Geluid. Ben je benieuwd wat Vincent precies doet en hoe aangenaam hij het werken bij Nibag vindt? Lees het interview met hem hier!

Lees meer >

EEN MOOIE SAMENWERKING MET WONENBREBURG!

24 februari 2023

De komende maanden zullen wij de handen ineen slaan met Breuers & Cobelens. Samen met hen zullen wij aan de slag gaan voor de sociale woningcorporatie WonenBreburg. Benieuwd wat wij gaan doen?


Lees meer >

WEER DRIE JUBILARISSEN: DEMI, SEMANUR EN ROLF!

20 februari 2023

Deze maand zijn er drie collega's die hun 5-jarig Nibag jubileum vieren. Hoe wij dat vieren, lees je hier!Lees meer >

HALFJAARLIJKSE BIJEENKOMST FEBRUARI 2023

17 februari 2023

Het was weer zo ver, de halfjaarlijkse bijeenkomst! Deze keer in het mooie Beekbergen. Benieuwd hoe deze dag eruit zag? Je leest het hier!Lees meer >

WWS EN ENERGIELABEL VAN INVLOED OP MAXIMUM HUUR

31 januari 2023

Om meer betaalbare huurwoningen te creƫren, gaat de Rijksoverheid het Woningwaarderingstels inzetten. Daarom wordt de WWS gemoderniseerd.Lees meer >

ONS MILIEUMANAGEMENTSYSTEEM GECERTIFICEERD!

26 januari 2023

Trots mogen wij melden dat wij ISO 14001 gecertificeerd zijn.
Lees meer >

NIEUWE MOGELIJKHEID SUBSIDIEAANVRAAG GELUIDSANERING

24 januari 2023

Er komt een nieuwe mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor de voorbereiding van een saneringsproject.Lees hier meer >

ENERGIEBELASTING 2023: WAT GAAT ER VERANDEREN?

12 januari 2023

Ook dit jaar gaat er weer het een en ander veranderen op het gebied van energiebelastingen. Zo worden om duurzaam energieverbruik verder te stimuleren de energiebelastingen verhoogd. Wat is er nog meer gewijzigd?

Lees meer >