BOUWKUNDIG AKOESTISCH INSPECTEUR - TOEZICHTHOUDER


Locatie: Hengelo, Oss, Veenendaal & Heel


Uren: 32-40


Opleiding: bouwkunde

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

Bij Nibag leveren we relevante kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid, energie, geluid, veiligheid en onderhoud. Voor utiliteitsgebouwen, woningen en monumenten.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

BOUWKUNDIG AKOESTISCH INSPECTEUR - TOEZICHTHOUDER

Als bouwkundig akoestisch inspecteur – toezichthouder hou jij je o.a. bezig met het inspecteren van woningen en het houden van toezicht op het aanbrengen van geluidwerende maatregelen. Je bent een goede sparringpartner voor onze andere akoestisch adviseurs en aannemers als het gaat om de uitvoerbaarheid van adviezen. Voor de communicatie met bewoners draai jij je hand niet om.

WAT JE DOET IN EEN NOTENDOP
Jij houdt je in eerste instantie bezig met het uitvoeren van woninginspecties, voornamelijk in Zuidwest- en Midden-Nederland. Tijdens de inspectie verzamel je de benodigde gegevens om een akoestische berekening van een woning te kunnen maken. Afhankelijk van je kennis en ervaring is er ook de mogelijkheid om zelf de akoestische berekeningen te maken om te beoordelen of een woning aan de geluidsnorm voldoet, bewonersgesprekken te voeren en de uitvoering te begeleiden.

JIJ...

  • hebt een relevant diploma (voorkeur: bouwkunde);
  • weet hoe je (bouwkundige) tekeningen moet lezen en materialen moet herkennen;
  • bent nauwkeurig, flexibel en past je makkelijk aan de omstandigheden aan;
  • kunt met iedereen overweg;
  • werkt graag systematisch, planmatig en in teamverband;
  • beschikt over een rijbewijs B.

WELKOM BIJ DE AFDELING GELUID

In 1984 zijn wij begonnen als het Nationaal Instituut Begeleiding en Advisering Geluidsisolatie, ofwel NIBAG. Vandaag de dag zijn wij marktleider in Nederland. Onze experts hebben gezamenlijk ruim 50 jaar ervaring. Zodoende kunnen wij op het allerhoogste niveau opereren. Onze klanten zijn onder andere gemeentes, Rijkswaterstaat en ProRail.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Nibag is een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel. Aangenaam werken vinden wij belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en gezellige/leuke activiteiten) vinden wij daarom vanzelfsprekend.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je ontvangen door jouw coach, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt en begeleidt.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij het door ons aangeboden bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je nog verder te specialiseren in jouw vakgebied of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en je eigen Nibag auto (evt. ook voor privé gebruik), maar ook een telefoon én computer/laptop van de zaak. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf (alsook vanuit de personeelsvereniging) en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met beide vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar Christiane de Bok (medewerkster P&O) via werken@nibag.nl. Nog vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je Christiane ook telefonisch bereiken op 06 29 58 16 57. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Stel ze aan Vincent van Summeren (Projectleider Geluid) via 088-9600 900.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname persoonlijkheidsanalyse

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!