BIM TEKENAAR


Locatie: Hengelo


Uren: 40 uur (32 uur is bespreekbaar)


Opleiding: bouwtechnisch

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

NIBAG ONDERHOUD

Het team Onderhoud neemt verschillende diensten voor hun rekening. Van bouwprojectmanagement en tekenwerk tot het opstellen van MJOPS, Nibag doet het allemaal! Dit betekent dat een veelzijdigheid aan opdrachtgevers, projecten en panden voorbij komt. Denk hierbij aan zorginstellingen, gevangenissen, gemeentelijk- en rijksvastgoed, monumentale gebouwen en scholen.

DE WERKDAG VAN EEN BIM TEKENAAR

Ben jij bouwkundig afgestudeerd en specialist op het gebied van BIM? Lijkt het je een uitdaging om BIM binnen onze organisatie op te tuigen en je andere collega's te enthousiasmeren in het gebruik van BIM? Kom dan bij ons werken!
Je mag meedenken in het ontwikkelen van een BIM methode binnen onze organisatie. Je begeleidt collega tekenaars bij het gebruik van BIM. Daarbij los je problemen op en help je bij de uitvoering van BIM-taken.

Wat je doet in een notendop
• Gezamenlijk optuigen van BIM methode binnen de organisatie;
• Je werkt ook zelfstandig projecten uit;
• Het inmeten van vastgoedportefeuille van onze klanten;
• Het betrekken, begeleiden en enthousiasmeren van je collega tekenaars;
• Verantwoordelijk voor het juiste gebruik van BIM;
• Up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen t.a.v. BIM en gebruikte softwarepakketten.

WIE ZOEKEN WIJ?

• Je hebt een afgeronde bouwtechnische opleiding;
• Je bent kennis van Revit;
• Je kunt zelfstandig werken en weet je tijd effectief in te delen;
• Je hebt een verzorgd en representatief voorkomen;
• Je leert gemakkelijk en pakt nieuwe werkzaamheden snel op;
• Je bent nauwkeurig, zorgvuldig en in staat uniform te werken;
• Je bent enthousiast en hebt een flexibele instelling;
• Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden;
• Je bent proactief, oplossingsgericht en kwaliteitsgericht.

WIE BEN JIJ?

Je bent de specialist BIM, die je enthousiasme overbrengt op je collega's. Je werkt accuraat en bent in staat om uit veel informatie het juiste te pakken. Je weet duidelijk te communiceren en werkt graag samen met collega's om het doel te bereiken.
Je wilt graag leren en je grenzen verleggen. Daarnaast ben je enthousiast, flexibel, proactief, besluitvaardig en heb je een analytisch vermogen. Ook kun je goed zelfstandig werken en ben je communicatief sterk.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens je eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag poolauto die je kunt gebruiken voor zakelijke ritjes. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen. Daarbovenop organiseren we borrels, (educatieve) uitstapjes en andere (sportieve) activiteiten.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname persoonlijkheidsanalyse

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!