NIBAG ACADEMIE

Onze Nibag Academie is gericht op het opleiden en ontwikkelen van onze mensen, van aanstormend talent tot aan collega's uit de Nibag familie. Aangenaam werken staat hierbij uiteraard centraal. We stimuleren je dan ook om je persoonlijke interesses en talenten te uiten en te volgen, om zo een nog vakbekwamere professional te worden. We beschrijven de Academie als een menukaart, jij kiest op welk gebied jij jezelf wilt ontwikkelen. Ben je een rasechte specialist, een allrounder of een combinatie hiervan?

MENUKAART

SAMENWERKINGEN

Tevens zetten wij in 2022 onderstaande samenwerkingen op met:

• Saxion Hogeschool: in de vorm van een Lectoraat Duurzame Leefomgeving met betrekking tot 'duurzaamheidsprogramma's ontwikkelen voor vastgoedportefeuilles';
• Gilde Opleidingen: een EP-Woningbouw opleiding in samenwerking met Gilde Opleidingen in Limburg met als doel bekendheid van deze werkzaamheden onder studenten en hopelijk toekomstige collega's te bevorderen.
• En meer!

STUDENTEN AAN HET WOORD

Binnen Nibag is 'studenten' een breed begrip. Denk hierbij aan stagiaires, studenten met een bijbaan en collega's die een opleiding of cursus volg(d)en. Ben jij de volgende die via de Nibag Academie een opleiding, cursus of training gaat volgen? Maak dit dan vooral kenbaar. Ken je potentiële medewerkers die op zoek zijn naar een stage en/of bijbaan? Dan horen we het ook graag!

STIJN - BOUWKUNDE

´Ik heb een leuke, gezellige en zeer leerzame stage gehad. Een stage die ik met veel plezier heb mogen volbrengen!´

SEMANUR - HRM

'Nibag zou je kunnen vergelijken met een familiebedrijf, waar korte lijntjes zijn.´