INSPECTEUR NEN 2767 / VOORMAN/-VROUW


Locatie: Hengelo, Oss, Veenendaal en Heel


Uren: 32-40


Opleiding: conditiemeting NEN 2767, discipline bouwkunde

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

We zijn gevestigd in Hengelo (ov), Oss, Veenendaal en Heel (Limburg). Wegens uitbreiding van ons team bouwmanagement zijn we op zoek naar een inspecteur NEN 2767/meewerkend voorman/vrouw. Wat betreft standplaats heeft Hengelo de voorkeur, maar deze functie zou ook vanuit andere vestigingen vervuld kunnen worden.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Kom dan kennismaken!

NIBAG ONDERHOUD

Het team Onderhoud neemt verschillende diensten voor hun rekening. Van bouwprojectmanagement en tekenwerk tot het opstellen van MJOP`s, Nibag doet het allemaal! Dit betekent dat een veelzijdigheid aan opdrachtgevers, projecten en panden voorbij komt. Denk hierbij aan zorginstellingen, gevangenissen, gemeentelijk- en rijksvastgoed, monumentale gebouwen en scholen.

DE WERKDAG VAN EEN INSPECTEUR NEN 2767/MEEWERKENDVOORMAN/-VROUW

De naam zegt het al: als Inspecteur NEN 2767 / meewerkend voorman/vrouw houd jij je bezig met de inventarisatie en inspectie van gebouwen conform de NEN 2767. Ook stel je op basis van de eisen, het budget en het vastgoedbeleid van de opdrachtgever een MJOP samen. Vanzelfsprekend hoeven wij jou niet meer uit te leggen wat dit inhoudt! Daarnaast begeleid je onze junior inspecteurs tot professionals in hun vakgebied en bewaak je de kwaliteit van hun werkzaamheden. Verder werk je samen met collega's aan diverse projecten en diensten, waarbij je doorlopend wordt uitgedaagd om je eigen werk te verbeteren en onze diensten te verduurzamen.

Wat je doet in een notendop:

 • De inventarisatie en inspectie van gebouwen conform de NEN 2767 methodiek;
 • Met behulp van diverse softwarepakketten verwerk je de inspectiegegevens en stel je meerjarenonderhoudsbegrotingen op;
 • Het adviseren en begeleiden van onze opdrachtgevers in het optimaliseren van het beheer en onderhoud van hun vastgoed;
 • Het aansturen en begeleiden van onze junior inspecteurs.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt een afgeronde studie MTS+/HBO Bouwkunde;
 • Je bent een gecertificeerd Inspecteur Conditiemeting NEN 2767, discipline bouwkunde;
 • Je hebt 2 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring als bouwkundig inspecteur;
 • Je vindt het leuk en uitdagend om onze jonge inspecteurs te begeleiden;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

WIE BEN JIJ?

 • Je bent nauwkeurig, zonder perfectionist te willen zijn.
 • Je hebt een analytische inslag.
 • Je werkt graag systematisch en in teamverband.
 • Je bent planmatig en geordend.
 • Jij wil graag een professional zijn.
 • Je neemt graag de (project)begeleiding op.
 • Je bent resultaatgericht en neemt gemakkelijk beslissingen.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto, maar ook een telefoon én computer/laptop van de zaak. Daarnaast is er iedere dag een gezamenlijke lunch en krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname persoonlijkheidsanalyse

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!