PROFESSIONALS: OVER ONS

Aangenaam, wij zijn Nibag Professionals. Wij zijn een aparte werkmaatschappij van Nibag Groep en richten ons op de tijdelijke, flexibele of vaste invulling van personeel. Dit doen wij zowel bij de klanten van Nibag Groep als bij diverse andere opdrachtgevers in het publieke en sociale domein. Wij bieden verschillende personele oplossingen aan op maat. Hierbij kijken wij naar de wensen en behoeften van onze klanten en komen zo tot een passende vorm van dienstverlening. Dit kan uitzenden, bemiddelen of detacheren van personeel zijn. In dit laatste geval kunnen wij ook acteren als Interim (HR-)manager en diverse P&O-taken overnemen, zoals het begeleiden en voeren van de functionerings- en voortgangsgesprekken. Liever dat wij alleen (gedeeltelijk) ondersteunen bij het werving- en selectieproces? Ook dat kan! Wij kunnen je dan bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van het functieprofiel, het werven van de juiste kandidaten en het maken van de voorselectie.

ONZE KRACHT: PERSOONLIJKE AANDACHT

Onze kracht is dat wij een betrokken en ervaren team zijn met een persoonlijke aanpak. Dit wordt bevestigd door onze manier van werken. Het kan voorkomen dat een kandidaat misschien niet (geheel) voldoet aan de opleidingseisen, maar wel het inzicht, de competenties en de werkervaring heeft om de functie aan te kunnen. Daar kom je alleen achter als je met elkaar in gesprek gaat. Daarom spreken wij iedere kandidaat die bij ons solliciteert persoonlijk. Hierbij kijken wij verder dan alleen het cv en onderzoeken de mogelijkheden.

Onze persoonlijke manier van aanpakken staat ook centraal bij de dienstverlening richting onze klanten. Zo komen we graag langs voor een kop koffie (of thee) waarbij we samen kunnen inventariseren wat er speelt en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard houden wij ook goed contact met de mensen die via ons voor jou werken. Dit doen wij door diverse leuke acties. Zo komen wij met Pasen langs met paaseieren en rond Kerst met een presentje. Ook als het even niet mogelijk is om langs te komen, vinden we het prettig om regelmatig contact te houden per mail, telefonisch of via MSTeams.

ONZE DIENSTEN

MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze vacatures? Neem dan contact op met ons op:

Clemens van den Biggelaar
06 51 54 51 91
c.vd.biggelaar@nibag.nl

Semanur Boz
06 10 03 35 90
s.boz@nibag.nl

KLANTREFERENTIE

Benieuwd wat Professionals voor Van den Hoogen heeft gedaan? Je leest het hier.

Op zoek naar professionals? Nibag kan je helpen.