NIEUW JAAR, NIEUWE COLLEGA'S!

26 januari 2021

We hebben in 2021 weer een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen! Gerard zal ons komen versterken als projectleider Beheer & Onderhoud en zal voornamelijk in onze vestigingen in Oss en Veenendaal te vinden zijn. Daarnaast zijn de studenten, Kevin en Stan, aan ons NEN2580 team toegevoegd. Zij zullen zich voornamelijk bezighouden met de NEN2580 in connectie met de Digital Twins. Ook Lana zal ons team de komende tijd komen versterken. Zij zal voornamelijk in Hengelo te vinden zijn. Graag stellen onze nieuwe collega's zich aan je voor!

GERARD RENDERS

Mijn naam is Gerard Renders. Sinds 1 januari ben ik in dienst bij Nibag, voornamelijk op de vestigingen Veenendaal en Oss. Ik houd me bezig met bouwkundige opzichtersdiensten t.a.v. Rijksvastgoedbedrijf (RVB). Mijn kinderen zijn vorig jaar beide afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en zijn nu aan het werk. Mijn dochter zingt in een aantal bandjes, maar in verband met corona ligt dat praktisch stil. Normaal gesproken gaan we veel naar haar optredens kijken. Mijn verdere hobby's zijn muziek en paarden.

KEVIN HOLSAPPEL

Door middel van dit mailtje zou ik mijzelf willen voorstellen als nieuwe medewerker bij Nibag. Mijn naam is Kevin Holsappel, 24 jaar jong en woon in Borne. Na het afronden van de opleiding bouwkunde op het mbo ben ik verder gaan studeren. Momenteel volg ik de opleiding bouwkunde op het hbo. Verder houd ik van gezelligheid met vrienden onder het genot van speciaalbiertjes.

STAN SWINKELS

Ik ben Stan Swinkels en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Schaijk en kom vanaf 25 januari stage lopen bij Nibag. Ik zal vooral te vinden zijn in Oss, omdat dit voor mij wat dichterbij is. Ik studeer commerciƫle bouwkunde op het koning Willem 1 college in 's-Hertogenbosch. Verder fitness ik vaak in mijn vrije tijd en golf ik af en toe.

LANA ISSA

Mijn naam is Lana Issa, 21 jaar en ik woon in Oldenzaal. Vanaf deze week mag ik deel uitmaken van het team binnen Nibag en zal ik op het kantoor in Hengelo te vinden zijn. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding hbo-bouwkunde op het Saxion en na het behalen van mijn opleiding wil ik doorstuderen in de richting architectuur, stedenbouw of urbanisme. Gelukkig heb ik nog even de tijd om na te denken welke vervolgstudie het uiteindelijk gaat worden. In de tussentijd kijk ik ernaar uit om mijn kennis te mogen verbreden binnen Nibag.

BENIEUWD NAAR TEAM NIBAG?

Bekijk hier al onze medewerkers! Onderdeel uitmaken van Nibag? Bekijk dan onze vacatures.