MAATWERKADVIES ENERGIEPRESTATIE

Wil je ook graag de energieprestatie van je vastgoed verbeteren? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen en welke maatregelen echt interessant zijn? Laat Nibag dan een maatwerkadvies opstellen.

GERICHT ADVIES VOOR EEN BETER ENERGIELABEL

Voor het opstellen van een maatwerkadvies moet wij eerst de huidige energieprestatie van je pand vaststellen. Vervolgens gaan wij na welke bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen het beste zijn om je pand energiezuiniger te maken. Per maatregel maken wij inzichtelijk wat de investeringskosten, energiebesparing in euro's, CO2-reductie en economische terugverdientijd zal zijn. Tenslotte adviseren wij welke maatregelen voor jou het meest interessant zijn.

ENERGIELABEL C KANTOREN 2023

Het maatwerkadvies maakt ook direct inzichtelijk welke maatregelen minimaal nodig zijn om uit te komen op een bepaald energielabel. In 2023 dienen alle kantoorgebouwen groter dan 100m2 minimaal te beschikken over een energielabel C. Alle uitgangspunten om direct de juiste keuzes te maken vind je in ons advies! Het is bij de label-C plicht niet verplicht om maatregelen te nemen die een langere terugverdientijd hebben dan 10 jaar. Het maatwerkadvies kan daarbij gebruikt worden om dit richting het Bevoegd Gezag aan te tonen.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over maatwerkadvies? Neem dan contact op met onze adviseur.

Erik Gerritsen Mulkes
088 9 600 900
e.gerritsenmulkes@nibag.nl

AANBEVOLEN

Combineer EPA-maatwerk met:
+ Energielabel woning
+ Conditiemeting 2767
+ DMJOP