BEHEER ENERGIELABELS

Ken jij de energieprestatie van jouw gehele woningvoorraad? In de praktijk merken wij dat dit vaak niet het geval is. Door het in kaart brengen van alle actuele energielabels in één softwarepakket breng je hier verandering in. In één oogopslag maken wij voor je duidelijk of jouw woningen bijvoorbeeld al energiezuinig zijn en kun je eenvoudig doorrekenen wat de beste energiebesparende mogelijkheden zijn. Het is niet alleen verstandig om goed inzicht te hebben in de energieprestatie van uw woningvoorraad, het is namelijk ook wettelijk verplicht om bij verkoop of verhuur van een woning een energielabel te overhandigen.

BEHEER ENERGIELABELS: DATA ALTIJD ACTUEEL EN BESCHIKBAAR

Wij zorgen er niet alleen voor dat je aan de wetgeving voldoet door bijvoorbeeld het actualiseren van alle energielabel bij afloop geldigheid, maar wij verwerken wij ook energetische verbeteringen in de energielabel database. Het resultaat van beheer energielabels door Nibag is daarmee continu een actuele database met de energetische kwaliteit van je woningen, die de basis vormt voor onder andere het Woningwaarderingsstelsel (WWS), strategisch voorraadbeheer en vertaling naar Meerjaren onderhoudsplannen (MJOP). Hoe we het beheer precies gaan inrichten, overleggen we samen met jou!

COMBINEER BEHEER ENERGIELABELS MET ANDERE WERKZAAMHEDEN

Je wilt je huurders natuurlijk zo min mogelijk belasten met inspecties die achter de deur plaatsvinden. Het combineren van verschillende inspecties is voor beide partijen een win-win situatie. Omdat wij de expertise in huis hebben, hoeft onze inspecteur voor verschillende werkzaamheden maar één keer over de vloer te komen. Denk hierbij aan het actualiseren van een energielabel combineren met het opnemen van WWS-punten of het opstellen van een NEN 2767 conditiemeting, NEN 2580 oppervlaktemeting of zelfs het opstellen van een MJOP.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze Beheer Energie Indexen? Neem dan contact op met onze projectleider / adviseur.

Roy Heijsterman
088 9 600 900
r.heijsterman@nibag.nl

AANBEVOLEN

Combineer Beheer energielabels met:
+ Beheer energiekosten
+ Beheer onderhoud