DUURZAAMHEIDSADVIES

Verduurzamen is enorm belangrijk om als organisatie toekomstbestendig te zijn. Maar hoe begin je hieraan? Nibag helpt je dan graag! We geven advies in de vorm oplossingen voor specifieke uitdagingen op het gebied van verduurzaming. Enkele voorbeelden: Wat is er nodig om een bepaald gebouw, of een bepaalde wijk, NOM of aardgasvrij te maken? Hoe slopen we een pand op de meest circulaire manier? Welke impact hebben verduurzamingsmaatregelen om onze MJOP? Hoe kunnen we voor een bepaald project voldoen aan zowel de BENG-eisen als aan de MPG-normen? Dit soort specifieke vragen krijgen we met enige regelmaat en voorzien we graag van een antwoord. Voor welk verduurzamingsprobleem staat jouw organisatie?

VOOR IEDER PROJECT EEN PASSEND DUURZAAMHEIDSADVIES

Omdat Nibag breed adviseert op het gebied van vastgoed, hebben we veel kennis en kunde in huis om dit soort duurzaamheidsvraagstukken te kunnen beantwoorden. We kunnen unieke en projectgebonden vragen vrijwel altijd voorzien van een creatieve en passende oplossing. Mocht een bepaalde vraagstelling toch buiten onze scope vallen, dan vinden we altijd een antwoord met behulp van een van onze ketenpartners. Ook een interessant duurzaamheidsvraagstuk voorhanden? We horen het graag!

OOK VOOR DE UITVOERING VAN HET DUURZAAMHEIDSADVIES

Heb je de oplossing voor je duurzaamheidsprobleem in kaart, dan kunnen wij je ook begeleiden in de route hiernaartoe. Met onze Duurzaamheidsroute brengen wij de 0-situatie in kaart en wat er nodig is om de gestelde doelen te bereiken. Dit is niet het enige wat wij op het vlak van Duurzaamheid kunnen doen. Zo helpen we je graag bij het in kaart brengen van de C02 presentatie van je organisatie of de duurzaamheidscore van je vastgoed met BREEAM-NL. Bekijk onze dienstlijn Duurzaamheid voor meer over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen of ga naar een van onze andere dienstlijnen: Energie, Veiligheid, Onderhoud en Geluid.

MEER WETEN?

Neem dan contact op met onze manager duurzaamheid:

Sander Lenders
088 9 600 900
s.lenders@nibag.nl

AANBEVOLEN

Combineer het duurzaamheidsadvies met:
+ Slim verduurzamen
+ Duurzaamheidsroute
+ GPR