WEDEROM AAN DE SLAG VOOR DE GEMEENTE AMSTERDAM

We mogen weer een mooie samenwerking bekendmaken! Wij zijn namelijk door Gemeentelijk Vastgoed ingeschakeld voor het uitvoeren van NEN 2580 metingen. Wellicht zegt deze naam niet zoveel, maar Gemeentelijk Vastgoed is de beheerder van de vastgoedportefeuille van de gemeente Amsterdam. Voor diverse schoolgebouwen van de gemeente hebben wij NEN 2580 metingen mogen uitvoeren. Dit is niet de eerste keer dat wij worden ingeschakeld door de gemeente. Al vanaf 2016 worden wij regelmatig door hen ingeschakeld als NEN 2580 adviseur.

NEN 2580 METINGEN VOOR SCHOOLGEBOUWEN AMSTERDAM

Amsterdam wilde graag een vlekkenplan van diverse schoolgebouwen hebben. De onderverdeling van het vlekkenplan bestaat uit onderwijs, sport en welzijn. Hiervoor dient het aantal vierkante meters bruto vloeroppervlak (BVO) in kaart gebracht te worden. Dat is wat Nibag dus heeft gedaan. Onze collega Ramon Grootelaar gaat hiervoor de verschillende gebouwen inspecteren om de benodigde informatie op te halen. Voor elk pand stelt hij, vervolgens, een meetcertificaat conform de NEN2580 op, zodat het bruto vloeroppervlak inzichtelijk wordt.

SAMENWERKING SINDS 2016

Dit is niet de eerste keer dat wij voor de gemeente Amsterdam NEN 2580 metingen uitvoeren. Vanwege onze goede kwaliteit-prijs verhouding en ons snelle acteren mogen wij vaker voor de deze opdrachtgever aan de slag. Al sinds 2016 worden wij daardoor met regelmaat ingeschakeld voor NEN 2580 metingen.

GEMEENTEN

Met de NEN 2580 wordt de oppervlakte en inhoud van een pand berekend. Deze meting kan bijvoorbeeld gebruikt worden om te bepalen hoeveel oppervlakte van je pand je daadwerkelijk kan verhuren of om de huurpunten voor het Woningwaarderingsstelsel (WWS) te bepalen.

Lees hier wat we voor jouw gemeente kunnen betekenen.

MEER WETEN?

Wil je meer weten of heb je vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Ramon Grootelaar
088 9 600 900
r.grootelaar@nibag.nl