VAN DEN HOOGEN

Van den Hoogen Security is een bijzondere klant om voor te werken. De organisatie, opgericht in 1976 door vader en zoon, is gespecialiseerd in bouwkundige beveiliging. Dat klinkt misschien niet zo spannend, maar Van de Hoogen Security is niet zomaar een beveiliger. Zij maken en testen bijvoorbeeld hun eigen panic rooms, open onbeschadigd kluizen en oprichter-eigenaar, Wim van den Hoogen, is zelfs ingeschakeld voor het (legaal) kraken van een kluis van de Nederlandse Bank. Daarom stelt het bedrijf logischerwijs hoge eisen aan hun personeel. Wij helpen hen dan ook graag bij het vinden die vakkundige professional!

SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE SAMENWERKING

Van den Hoogen heeft ons voor het eerst ingeschakeld in 2016 om alle werkzaamheden op het gebied van P&O op ons te nemen. Van werving & selectie tot functionerings- en beoordelingsgesprekken: wij doen het allemaal. Wij zijn dus echt van begin tot het eind betrokken bij het totale P&O proces bij Van den Hoogen. Niet alleen prettig voor de kandidaat en opdrachtgever, maar natuurlijk ook voor ons!

OP ZOEK NAAR DE JUISTE PROFESSIONAL

Wij zijn dus bij het volledige P&O proces betrokken. Dat begint al bij het schrijven van de vacaturetekst. Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste kandidaat via verschillende platformen, maar uiteraard kijken wij ook in ons eigen netwerk. Na het vinden van een potentiƫle kandidaat, voeren we samen met Van den Hoogen de kennismakingsgesprekken. Als het match is, wordt de kandidaat aangenomen via Professionals en aan het werk gezet bij Van den Hoogen. Niet alleen hebben wij contact als er weer een kandidaat geplaatst wordt. Ook tussendoor komen wij met regelmaat bij Van den Hoogen over de vloer om bijvoorbeeld te bespreken hoe het gaat en of er zaken zijn waar wij bij kunnen helpen. Inmiddels hebben wij al meerdere professionals via deze werkwijze gedetacheerd en dat zal in de toekomst hopelijk alleen maar groeien.

PROFESSIONALS

Wij richten ons op de tijdelijke, flexibele of vaste invulling van personeel, zowel bij de klanten van Nibag Groep als bij andere diverse opdrachtgevers in het publieke en sociale domein.

Lees hier meer over onze dienstlijn Professionals.

MEER WETEN?

Neem dan contact op met ons op:

Clemens van den Biggelaar
06 51 54 51 91
c.vd.biggelaar@nibag.nl

Semanur Boz
06 10 03 35 90
s.boz@nibag.nl