ONZE KLANTEN

MEETBAAR DUURZAAMHEIDSBELEID VOOR ANTARES


Antares heeft ons gevraagd om hun duurzaamheidsbeleid te vertalen naar praktische KPI's op het gebied van vastgoed.

Lees meer >

NIBAG BRENGT VOOR WONEN VIERLINGSBEEK VASTGOEDDATA INTEGRAAL IN KAART


Van Wonen Vierlingsbeek hebben wij de opdracht gekregen de vastgoeddata weer up-to-date te krijgen. Benieuwd wat wij allemaal zullen doen?

Lees meer >

SAMENWERKING MET SERVATIUS VERDER UITGEBREID


Onze samenwerking met Servatius zal de komende jaren nog verder uitgebreid worden.Lees meer >

WONEN LIMBURG

Na een mooie samenwerking in 2019 gaat Nibag nog eens vier jaar energielabels van Wonen Limburg beheren. Er zullen ruim 15.000 woningen voorzien worden van actuele energielabels, maar ook gaan we de woningcorporatie begeleiden bij de transitie naar de NTA 8800

Lees hier meer >

PRORAIL

Door de jaren heen hebben wij verschillende keren samengewerkt met Prorail op het gebied van Geluid. Zo hebben wij akoestisch onderzoek gedaan naar aanleiding van het project capaciteitsverruiming Hilversum CS.Lees hier meer >

VAN DEN HOOGEN

Van den Hoogen is een bijzondere klant om voor te werken. Het is niet zomaar een beveiligingsbedrijf, maar maken en testen zelf bijvoorbeeld hun eigen panic rooms. Logischerwijs stellen zijn daarom hoge eisen aan hun personeel. Bij het vinden van die vakkundige professionals helpen wij hen graag!

Lees hier meer >

SALLANDWONEN

Al enige tijd werken wij samen met SallandWonen op het gebied van energielabeling en MJOP's. Ook nemen wij volledige nieuwbouw- en renovatieprojecten voor de woningcorporatie uit Raalte uit handen.Lees hier meer >

VESTEDA

Woningbelegger Vesteda debuteerde onlangs met haar inaugurele groene obligatie. Deze obligatie is in het leven geroepen om te kunnen investeren in het verduurzamen van hun vastgoed. Nibag heeft hierbij geholpen.


Lees hier meer >

GEMEENTE HENGELO

Voor de gemeente Hengelo hebben wij voor twee gebouwen een volledige brandveiligheidsonderzoek uitgevoerd confrom de NPR 6059-systematiek. Het doel hiervan is het in kaart brengen van de huidige staat van de brandveiligheid van de gebouwen.

Lees hier meer >

GEMEENTE UDEN

Wij werken nauw samen met de gemeente Uden om hun vastgoedportefeuille in stand te houden en, waar mogelijk, te verbeteren. Samen hebben wij invulling gegeven aan centrale vastgoedsturing om vervolgens, stap voor stap, slim verduurzamen op te pakken.

Lees hier meer >

PEELRAND WONEN

Samen met PeelrandWonen hebben wij de handen ineengeslagen om centrale vastgoedsturing toekomstbestendig neer te zetten. Ooit begonnen op projectmatige basis is het nu uitgegroeid tot een terugkerende samenwerking.Lees hier meer >

PROWONEN

Wij hebben ProWonen geholpen om inzicht te krijgen in de staat van hun vastgoed. Dankzij onze integrale aanpak heeft de woningcorporatie uit de achterhoek dit volledig in beeld. Hierdoor kunnen zij in toekomstige uitvoeringstrajecten een weloverwogen keuze maken bij verduurzamingsopgaven.

Lees hier meer >

GEMEENTE AMSTERDAM

Nibag wordt regelmatig ingeschakeld door de gemeente Amsterdam als NEN 2580 adviseur. Ook dit keer mogen wij een NEN 2580 meting uitvoeren. Dit keer voor diverse schoolgebouwen van de gemeente.Lees hier meer >

AIRPORT WEEZE

Het Duitse vliegveld Weeze heeft omliggende woningen de mogelijkheid gegeven om geluidswerende maatregelen te treffen. Hier hebben ze ons voor ingeschakeld. Benieuwd wat wij precies gedaan hebben? Klik dan snel verder.

Lees hier meer >

WOONZORG

In opdracht van Woonzorg Nederland is Nibag ingeschakeld om bij verbouwwerkzaamheden zowel het toezicht als de directievoering in de uitvoeringsfase uit te voeren. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan snel verder.


Lees hier meer >

GEMEENTE WINTERSWIJK

In opdracht van de gemeente Winterswijk heeft Nibag een maatwerkadvies opgesteld voor het verduurzamen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden van een sportaccommodatie. Hoe dat maatwerkadvies eruitziet? Klik dan snel verder!

Lees hier meer >

RIJKSVASTGOEDBEDRIJF

Nibag heeft een aantal strenge selectierondes doorstaan. Wij mogen voor een aantal panden van Rijksvastgoedbedrijf energielabels opstellen. Wat we precies gedaan hebben? Klik daarvoor snel verder.Lees hier meer >

HEIMSTADEN

Heimstaden heeft Nibag ingeschakeld om verschillende diensten uit te voeren. Zij hebben ervoor gekozen meerdere diensten te combineren, wat kosten en tijd bespaart. Dat is niet alles! Op deze manier voldoen ze ook in één klap aan de verplichtingen.

Lees hier meer >

BETERBED

Wederom heeft een grote winkelketen ons ingeschakeld om 2580 Meetrapporten op te stellen. Deze keer was dat BeterBed. Deze opdracht hebben wij gekregen via makelaar Colliers International.


Lees hier meer >

HORNBACH

Voor alle vestigingen en het hoofdkantoor van Hornbach heeft Nibag de Energie Audit uitgevoerd. Daarnaast hebben wij voor alle vestigingen ook een energielabel opgesteld, zodat de bouwmarkt inzicht krijgt in de huidige energieprestatie van hun gebouwen.

Lees hier meer >

RIJKSVASTGOED

Samen met DION Vastgoed Support gaan wij opzichters- en adviesdiensten leveren aan het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). Deze diensten worden geleverd ten behoeve van een tweetal percelen in het noorden en oosten van Nederland.


Lees hier meer >

SCHIPHOL

Omwonende van luchthaven hebben natuurlijk regelmatig te maken met overvliegende vliegtuigen, wat flinke geluidsoverlast veroorzaakt. Om de geluidshinder te beperken, gaat de Nederlandse overheid woningen in de omgeving isoleren. Nibag heeft hiervoor het akoestische ontwerp aangeleverd.

Lees hier meer >

BETERWONEN

Deze Almelose woningcorporatie heeft Nibag ingeschakeld om invulling te geven aan de centrale vastgoedsturing en zo te voldoen aan de wet- en regelgeving. Hiervoor hebben wij verschillende diensten uitgevoerd. Benieuwd wat? Dat lees je hier!


Lees hier meer >

DE WOONPLAATS

Samen met deze woningcorporatie uit het oosten van het land hebben wij - in verschillende stappen - een calamiteitenplan opgesteld. Met als doel om de medewerkers van de Woonplaats in calamiteitsituaties eenduidigheid te bieden. Hoe we dit gedaan hebben? Lees dan snel verder.

Lees hier meer >

SPRING KINDEROPVANG

Spring heeft ons ingeschakeld om op managementniveau alle vastgoeddata op orde te brengen. Hiermee krijgt de kinderopvang de huidige situatie van alle locaties in beeld. Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken, hebben wij de verschillende diensten gecombineerd.


Lees hier meer >

WOONSTICHTING NIJKERK

Woningstichting Nijkerk heeft ons ingeschakeld voor een brandveiligheidsonderzoek voor drie flatgebouwen uit hun woningbezit. Dit combineren ze met energetische verbeteringen. Door eerst een brandonderzoek uit te voeren, kunnen werkzaamheden kunnen efficiënt opgepakt worden.

Lees hier meer >

GEMEENTE BERG EN DAL

Om grip te krijgen op hun vastgoedbeleid hebben wij voor de gemeente Berg en Dal een Strategisch Vastgoedplan opgesteld. Zo kreeg de Gemeente Berg en Dal een helder overzicht van hun portefeuille om te kunnen sturen.
Lees hier meer >

GEMEENTE MAASGOUW

In eerste instantie zijn wij door de gemeente Maasgouw ingeschakeld voor het opstellen van energielabels. Vervolgens hebben we een doorkijk gegeven naar eventuele energetische aanpassingen om het vastgoed zo energiezuinig en toekomstbestendig voor de gebruikers mogelijk te maken.

Lees hier meer >

BOUW & INFRAPARK

Door de jaren heen hebben wij verschillende opdrachten voor het Bouw & Infrapark uitgevoerd. Zo hebben wij voor verschillende gebouwen haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd en hebben wij energiemeters aangebracht. Wat we precies gedaan hebben? Klik dan snel verder.

Lees hier meer >

MIJANDE WONEN

Door op een proactieve manier om te gaan met risicovolle situatie wordt voorkomen dat in geval van een calamiteit ad hoc gehandeld wordt. Daarom hebben wij voor Mijande Wonen hebben wij een risicokaart opgesteld. Wat dat precies inhoudt? Klik dan snel verder!

Lees hier meer >

AMVEST

Voor Amvest nemen wij het complete Energiebeheer uit handen. Van de energie inkoop tot het opstellen energielabels, wij verzorgen het voor Amvest. Wat wij precies doen? Klik dan snel verder.Lees hier meer >

RIJKSWATERSTAAT

De uitbreiding van de capaciteit op de Amsterdamse Zuidtak en de Flevolijn zorgden voor extra geluidsoverlast voor de woningen langs deze verbinding. Om te bepalen of dit binnen de norm is, hebben wij het geluidsniveau in de woningen bepaald.

Lees hier meer >

ANTARES

Samen met Antares zijn wij actief bezig bezig met het Energiebeheer van de woningcorporatie. Wij beheren de energielabels van de woningcorporatie en bouwen samen aan het integrale beheer van energiekosten.


Lees hier meer >

MINISTERIE VAN ALGEMENE ZAKEN

Nibag heeft een brandscan uitgevoerd voor drie gebouwen van het Ministerie van Algemene Zaken. Hierbij hebben wij getoetst of de brandveiligheid voldoet aan de eisen gesteld in het bouw- en gebruikbesluit. Wat wij precies gedaan hebben? Dat lees je hier.

Lees hier meer >

GEMEENTE MILL EN SINT HUBERT

De gemeente Mill en Sint Hubert wil graag verduurzamen. Daarom wilde de gemeente graag weten of weten of zonnepanelen een interessante optie voor hen was. Daarom hebben wij een zonnescan voor hen uitgevoerd. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan snel verder!

Lees hier meer >

GEMEENTE HEEMSTEDE

Voor de gemeente Heemstede hebben wij het planmatig onderhoud gecombineerd met energetische maatregelen. Hierdoor krijgt de gemeente in zicht in hoe zij hun vastgoedportefeuille stap voor stap kunnen verduurzamen. Hoe wij dit gedaan hebben? Klik dan snel verder.

Lees hier meer >