MAKELAARDIJ

AANGENAAM (SAMEN)WERKEN

In veel gevallen maken wij het leven van jou als makelaar gemakkelijker! Zo zijn er bij het aan- en verkopen en of verhuren van vastgoed en/of woningen een aantal verplichte nummers. Waar jij natuurlijk invulling aan moet geven. En dat terwijl je eigenlijk de transactie zo spoedig wil laten verlopen voor jouw klanten. Zonder door al die randzaken gehinderd te worden. Dat is waar wij van Nibag om de hoek komen kijken! Wij nemen deze zaken graag uit handen, zodat jij je kan focussen op je klant!

BREED AANBOD

Wij zijn betrouwbaar, betaalbaar en snel als het gaat om energielabels. Oppervlaktemetingen overeenkomstig de NEN2580 of plattegronden in 2D of 3D verzorgen wij in een handomdraai. Ook conditiemetingen volgens de NEN2767 of inventarisaties als het gaat om veiligheid kunnen wij verzorgen. Denk aan brandveiligheid, installatieveiligheid en desgewenst asbest. Zie 'onze diensten' voor het volledige aanbod!

KLANTREFERENTIE

Na een mooie samenwerking in 2019 gaat Nibag nog eens vier jaar aan de slag voor Wonen Limburg. Als onderdeel hiervan worden van 2020 tot en met 2023 ruim 15.000 woningen voorzien van actuele energielabels.

Wat wij precies gaan doen voor deze woningcorporatie? Dat lees je hier.

MEER WETEN?

Neem dan contact op met onze adviseur:

Alexander Berk
088 9 600 900
a.berk@nibag.nl