ZORG

JOUW VASTGOED, ONZE ZORG!

Een heerlijk cliché om mee binnen te vallen. Maar wat kan Nibag dan voor de zorg betekenen? Het antwoord hier op: van 0 tot 100+ in 4 seconden. Van babygroepen in de kinderopvang tot en met verpleging- en verzorgingstehuizen in de ouderenzorg: Nibag is thuis in huisvesting van de allerjongste tot en met de alleroudste.

KENNIS VAN ZORGSPECIFIEK VASTGOED

Wij hebben ervaring met werken binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ), jeugdpsychiatrie en jeugdzorg. Ook helpen wij organisaties die zijn ingericht op mensen met een (verstandelijke en/of fysieke) beperking, bijvoorbeeld autisme of hersenletsel. Daarbij richten wij ons op het verbeteren en in stand houden van het vastgoed. Zo kunnen (ver)zorgen, wonen, (dag)opvang, dagbesteding, leren, werken en vrije tijd zo aangenaam als mogelijk worden ingevuld door de zorginstelling. Voor en door de medewerkers!

MAAR WE KOMEN OOK BIJ MENSEN THUIS

Tot slot zijn wij het ook gewend om bij de mensen thuis te komen, denk aan thuiszorg. In veel gevallen komen we hier gezien onze activiteiten voor klanten uit een ander marktsegment, zoals woningcorporaties, beleggers en particulieren.

Heb je vragen over Veiligheid, Onderhoud, Duurzaamheid en/of Energie? Bedenk dan dat we je graag van antwoord voorzien. Worstelt de organisatie met personeelstekorten? Kijk dan ook eens naar wat professionals voor je kan betekenen. Bezig met een 'green deal', zie dan Slim Verduurzamen.

MEER WETEN?

Neem dan contact op met onze procesmanager:

Robert Hogt
088 9 600 900
r.hogt@nibag.nl