VASTGOEDBELEGGERS

VASTGOED ALS BENCHMARK!

Vastgoedbeleggers bezitten ongeveer 1 miljoen woningen in Nederland. Dit gaat van 'huisjesmelkers' tot en met de institutionele beleggers (IVBN). Wij werken met veel plezier samen met die laatste groep, waaronder meerdere gerenommeerde beleggers en diverse IVBN-leden.

AANGENAAM WONEN & WERKEN

De institutionele beleggers benadrukken dat het van groot maatschappelijk belang is om te beleggen in vastgoed om in te wonen en te werken. Dat sluit naadloos aan op waarom elke dag gemotiveerd aan het werk gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt (WHW). Ook principes als 'voel je thuis' en 'een fijn thuis creƫer je met elkaar' passen ons uitstekend. Beleggers kunnen hierbij rekenen op onze professionaliteit en op een transparante en integere samenwerking.

VERDUURZAMEN BESTAANDE VASTGOEDVOORRAAD

Wij dragen, met gepaste bescheidenheid, bij aan doelen als het stimuleren van verduurzaming en energetisch verbeteren van de bestaande vastgoedvoorraad. Duurzaamheid (GRESB, Green bonds, GPR) is een zeer belangrijke benchmark als het gaat om het investeringsklimaat voor vastgoed en een goede marktwerking in Nederland. Belangrijke informatie hiertoe kunnen wij prima verzorgen. Denk aan energie en in het bijzonder energielabels (kWh/m2) en beheer energiekosten (gas, water, licht en warmte). Uiteraard zijn andere thema's ook zeer relevant om op orde te krijgen en te houden. Denk aan onderhoud en veiligheid.

KLANTREFERENTIE

Onlangs debuteerde Vesteda met haar inaugurele groene obligatie. Nibag heeft hier een bijdrage bij geleverd.

Wat wij precies gedaan hebben, lees je hier.

MEER WETEN?

Neem dan contact op met onze manager Energie:

Nico Jans
06 29 58 16 16
n.jans@nibag.nl