PARTICULIEREN

VOOR THUIS!

Op dit moment is het niet mogelijk om een energielabel voor particulieren aan te vragen bij Nibag.


'Nibag' staat bekend als een zakelijke dienstverlener voor professionele partijen die beschikken over een vastgoedportefeuille. Toch dragen wij graag een bescheiden steentje bij aan het verder verduurzamen van de particuliere woningen van ruim 4.000.000 huishoudens in Nederland. Ook als particulier kun je dus terecht bij Nibag!

VOOR JOUW ENERGIELABEL

Sinds 2015 is het hebben van een energielabel verplicht bij de verkoop van een woning. Wij ondersteunen jou graag bij het aanvragen van een energielabel. Tot zover hebben wij meer dan 100.000 particulieren tijdig, betaalbaar en naar tevredenheid mogen helpen. Ook een energielabel nodig? Vraag die dan direct aan! Weet je niet of je woning al een energielabel heeft? Dan kun je dit ook gelijk controleren.

DE KLANT VAN ONZE KLANT: BEWONERS OF HUURDERS

Ook in opdracht van onze zakelijke klanten komen wij bij mensen thuis over de vloer. Zij zijn de klant van onze klant: de bewoners of huurders van het vastgoed. Dit gehele proces ondersteunen wij van keukentafelgesprekken en buurtbijeenkomsten tot en met een volledige rapportages, waarin wij op basis van eigen inspecties tot een goed onderbouwd advies komen. We vinden het mooi om te zien als onze adviezen daarna, zelfstandig of met onze hulp, in de praktijk worden gebracht. In bijzondere gevallen verzorgen wij ook nog de uitvoering van de maatregelen, waarbij de overheid het bonnetje oppakt! Zo hebben wij enkele 10 duizenden woningen laten voorzien van geluidswerende maatregelen. De kerntaak waarvoor we zijn opgericht in 1984!

MEER WETEN?

Neem dan contact op met onze adviseur.:

Janneke Steenkamer
088 9 600 900
j.steenkamer@nibag.nl